Nieuws

HTRI benoemt nieuwe Raad van Toezicht

Op 1 augustus 2024 heeft Heat Transfer Research, Inc. (HTRI) zijn nieuwe Raad van Toezicht gekozen. De leden van deze raad worden jaarlijks gekozen door de aandeelhouders en vertegenwoordigen een mix van fulltime medewerkers van lidbedrijven of Participating Affiliates (PA’s), en onafhankelijke directeuren met relevante zakelijke, juridische of technische expertise.

Tjark de Lange, directeur van Kapp Nederland, is hierbij benoemd tot voorzitter (Chair). Deze benoeming onderstreept de waardering voor zijn impact binnen de sector. De nieuwe raad brengt een schat aan ervaring en expertise mee, en zet zich in om voort te bouwen op het solide fundament dat door haar voorgangers is gelegd.

HTRI is wereldwijd toonaangevend op het gebied van warmteoverdracht-techniek, onderzoek, sofware en dienstverlening. Sinds de oprichting in 1962 richt HTRI zich op studies over warmteoverdracht en stromingsleer, uitgevoerd in een high-tech testfaciliteit in Navasota, Texas. De technologie van HTRI helpt bedrijven wereldwijd al decennia lang bij het ontwerpen, opereren en onderhouden van warmtewisselaars.

Meer weten over HTRI en de nieuwe Raad van Bestuur? Bezoek dan de website van HTRI